‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’ releasedatum bekend

‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’ releasedatum bekend

Sinds de herfst zitten de fans van Pirates of the Caribbean er met smacht op te wachten: een nieuwe film. In oktober werden namelijk de eerste beelden van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales vertoond. Nu weten we eindelijk wanneer we deze film kunnen verwachten.

Op 26 mei 2017 draait de film in de bioscopen. Dit werd bekendgemaakt via de officiële Facebookpagina met daarbij de officiële trailer. Of de film ook op 26 mei in de Nederlandse bioscopen verschijnt is nog niet duidelijk. Volgens de lijst met verwachte films van de Pathé lijkt het er op dat wij hem in Nederland op 24 mei al kunnen bewonderen.

Dead men
Kapitein Salazar is, zoals we in eerdere beelden zagen, dus op zoek naar kapitein Jack Sparrow. Het blijkt een oude rivaal te zijn. Salazar is samen met zijn bemanning van doden ontsnapt uit de Devils Triangle ook wel bekend als de Bermudadriehoek. Hun doel: iedere piraat op zee vermoorden. Zoals we mister Sparrow kennen, doet hij er alles aan om te overleven. Dit keer gaat hij opzoek naar de drietand van Poseidon. Daarmee heeft hij controle over alle zeeën.

Will Turner keert terug
Orlando Bloom keert, nadat we hem in de vorige film moesten missen, terug als Will Turner. In At World’s End zien we dat Will, terwijl hij op sterven lag, de nieuwe kapitein werd van het schip de ‘Flying Dutchman’ zodat hij kon overleven. Hij doorboorde namelijk het hart van Davy Jones (Bill Nighy) waardoor Will de nieuwe kapitein werd. Keira Knightley, die de rol van Elizabeth Swan/Turner vertolkte, is helaas niet van de partij. De reden is niet bekend.

Captain Jack Sparrow
Opvallend was, bij de eerste beelden die werden vrijgegeven, dat kapitein Jack Sparrow daarin nergens was te bekennen. Wel werd hij gezocht door kapitein Salazar. In de officiële trailer is Sparrow gelukkig wel weer te zien. Al moet je wel goed kijken, want hij is drie hele seconden in beeld. Hij ziet er niet uit zoals we dat van hem gewend zijn.

Foto: Screenshot Facebook trailer

Written by 

bekijk ook: