Netflix Top 3: Week 5

Netflix Top 3: Week 5

Elke week vind je hier een selectie van de drie beste (nieuwe) series en films op Netflix.

1 Santa Clarita Diet

Makelaars Joel en Sheila uit Santa Clarita in Californië vormen de basis voor een ongewoon zombieverhaal. Santa Clarita Diet is een zwarte komedie die in geen zin lijkt op The Walking DeadSheila (Drew Barrymore) is dood – maar ook weer niet – en gek op mensenvlees. Aangezien er geen mensenvlees in de lokale supermarkt te koop is, slaan Sheila en haar man (Timothy Olyphant) aan het moorden. Het is af te raden om de serie tijdens het diner te bekijken. De afleveringen zijn gevuld met organen, kots en bloed. Niet heel smakelijk…

2 Riverdale

Is dit tienerdrama de nieuwe Pretty Little LiarsRiverdale is gebaseerd op de gelijknamige populaire Amerikaanse stripreeks rond Archie Andrews (K.J. Apa) en zijn vrienden. Het dorp Riverdale lijkt een rustig dorp, waar nooit iets gebeurt. Echter kent het dorp een duister mysterie: de moord op een jongen uit het dorp. Elke week is er een nieuwe aflevering te zien op Netflix.

3 iBoy

Tom (Bill Milner) wordt neergeschoten en door een kogel in zijn schedel geraakt als Lucy (Maisie Williams, Arya Stark uit Game of Thrones) probeert te beschermen. Wanneer hij vervolgens uit zijn coma ontwaakt komt hij erachter dat er onderdelen van zijn smartphone in zijn hoofd zijn geïmplementeerd. Een normaal tienerleven lijkt onmogelijk, nadat hij bepaalde superkrachten heeft gekregen. Deze actie/sci-fi is nu te zien op Netflix.

Foto: Netflix

Written by 

bekijk ook: