Dichtbundel Tim Hofman vanaf vandaag uit

Dichtbundel Tim Hofman vanaf vandaag uit

Het is een spannende dag voor BNN-presentator en #BOOS-meneer Tim Hofman: vanaf vandaag kan zijn poëziedebuut Gedichten van de broer van Roos gelezen worden.

Zijn dichtbundel is afgelopen weken al massaal besteld en vliegt vandaag dan ook met een vaart over de metaforische toonbank. Bij boekenwinkel Bruna staat het vanaf afgelopen vrijdag op nummer één in de Top 10. Tim liet gisteren via zijn Instagram weten dat zijn bundel ondertussen een derde druk heeft. In een voorafgaande post schreef hij: “Als er voor 17 januari een derde druk komt, doe ik een poëzie/bier/voedsel-feest op mijn kosten.”

de tering, derde druk. info over bier/voer/poëzie-feesie volgt, want beloofd. nu ff een trui die wel mijn maat is kopen.

Een foto die is geplaatst door Tim Hofman (@debroervanroos) op

Voorproefje tijdens radio-uitzending Bij Igmar

Op 3 januari gaf de ietwat nerveuze dichter alvast een klein voorproefje. Hij las een van zijn gedichten voor tijdens een radio-uitzending van Bij Igmar. In Tims dichtbundel is er ruimte voor een lach, maar ook zeker voor een traan. Vanaf 06:45 minuut kun je het emotionele gedicht over zijn ex-vriendin beluisteren.

YouTube-held

De 28-jarige duizendpoot scoort bij jongeren. Als BNN-presentator weet hij de jeugd goed aan zich te binden met programma’s als Spuiten en Slikken, Je zal het maar hebben en Wie is de Mol? 2016. Ook in het YouTube-landschap won hij afgelopen jaar aan groot terrein: zijn YouTube-kanaal #BOOS heeft inmiddels ruim tweehonderdduizend abonnees.

Foto: #BOOS // YouTube

Written by 

bekijk ook: