Derde seizoen BNN-serie Smeris van start

Derde seizoen BNN-serie Smeris van start

Drugshandel, gierende banden, knallende pistolen en onmogelijke liefdes: Smeris is vanaf vanavond terug op de buis. Het derde seizoen van de BNN-politieserie met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven begint om 20.25 uur op NPO 3.

In tien nieuwe afleveringen zullen rechercheurs Theo Kamp (Van Koningsbrugge) en Willem Niessen (Van de Ven) verse avonturen beleven. Dit seizoen zijn de mannen weer te vinden in het Brabantse Tilburg. In het eerste seizoen werd de stad al als decor gebruikt, maar voor het tweede seizoen kozen de makers voor Amsterdam.

Over het verhaal

Theo Kamp is een rebelse rechercheur die regels aan zijn laars lapt. Zijn partner in crime, Willem Niessen, is de braafheid zelf. Dat kan natuurlijk nooit goed gaan en ze raken dan ook flink in de problemen. In het derde seizoen maken ze deel uit van een oorlog tussen internationale inlichtingendiensten en fanatieke terroristen.

Smeris is een serieuze politieserie vol met actie en spannende verhaallijnen. Toch blijft er met scenarioschrijvers als Van Koningsbrugge en Van de Ven altijd ruimte voor wat droge humor.

Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen:

Smeris zie je vanaf nu iedere zondag om 20.25 uur op NPO 3.

Foto: Persfoto BNNVARA

Written by 

bekijk ook: