De leukste Amerikaanse vloggers om in 2017 te volgen

De leukste Amerikaanse vloggers om in 2017 te volgen

Januari staat bekend als de maand van de lijstjes. Onze redacteur maakte een selectie van de beste Amerikaanse vloggers die je in 2017 écht moet volgen. Hier een shortlist (in willekeurige volgorde). 

De schattenjager

Jake van het kanaal DALLMYD maakt misschien wel de meest originele vlogs uit dit lijstje. Hij noemt zichzelf visser, gamer, surfer, kunstenaar en schattenjager. En vooral laatstgenoemde is wat zijn Jake’s kanaal siert. Hij bezoekt met zijn snorkelvrienden verschillende wateren om op zoek te gaan naar voorwerpen die andere mensen zijn kwijtgeraakt. En dat levert mooie beelden op. Afgelopen week ging zijn kanaal viral, waardoor hij in korte tijd een miljoen abonnees kreeg.

De leukste vader ooit?

De vlogs van Roman Atwood zorgen gegarandeerd voor een glimlach op je gezicht. In het begin van zijn Youtube-carrière richtte de 33-jarige Amerikaan zijn kanaal vooral op pranks. Tegenwoordig filmt hij dagelijks zijn vriendin en twee zoons, terwijl hij zelf de vreemdste taferelen uithaalt. Zo spuit hij zijn huis vol met nepsneeuw waar hij vervolgens met een crossmotor doorheen rijdt en wil hij zijn metershoge nepkerstboom naar beneden halen met een kettingzaag. Laat je niet te veel verleiden door zijn clickbait-titels.

De vloggende dierenarts

Matt is vader, dierenarts en liefhebber van vuurwapens. Dat zijn dan ook de onderwerpen die op zijn drie verschillende kanalen behandelt worden. Recent heeft hij de dierenkliniek van zijn vader overgenomen. Hij heeft dan ook een kanaal speciaal gericht op zijn werk als dierenarts. Misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie: Matt heeft een grote collectie wapens die voorbij komen op zijn kanaal Demolition Ranch. Daarnaast geeft Matt een kijkje achter de schermen in het leven van  zijn gezin in wekelijkse vlogs op het kanaal Off The Ranch.

Foto: Todd DeSantis // Unsplash

Written by 

bekijk ook: